Ekensbergsvägen 118A info@raseglet1.se

Cykel- och barnvagnsrensning!

Nu när sommaren är på väg kommer vi att göra en utrensning i cykelförråden i båda husen samt barnvagnsrummet. Detta innebär att alla som har en cykel/barnvagn som används ska märka upp med namn och lägenhetsnummer och ”2016” tills städdagen 2016-05-29.

Cyklar som inte används eller inte märks upp kommer vi att flytta på men finnas kvar i föreningen. Då vi är så många i husen och har trångt med utrymme önskar vi att ni tänker på detta genom att inte förvara gamla, trasiga cyklar och cyklar som inte används och andra saker i de gemensamma utrymmena. Dessa får man förvara i sitt förråd.

Självklart är det inte tillåtet att förvara mopeder, i cykelrummen eller i cyklar i barnvagnsrummen.

Trevlig sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *