Ekensbergsvägen 118A info@raseglet1.se

Kallelse till årsmöte

Välkommen till årets ordinarie stämma i BRF Råseglet 1. Stämman hålls onsdag 6 maj klockan 19:00 i lokalen Varvseken, Gröndalsvägen 190. 

I samband med stämman passar styrelsen på att informera om aktuella aktiviteter och händelser.

Trots rådande situation med COVID-19 så har styrelsen ändå beslutat att genomföra stämman vid samma tidpunkt som vanligt. Möbleringen kommer att anpassas så att alla håller avstånd från varandra och vi rekommenderar (enl. rekommendationer från Folkhälsomyndigheten) att de som kommer håller avstånd från varandra samt att de som har symptom stannar hemma. Om du önskar delta i stämman men på grund av COVID-19 inte har möjlighet att göra det, vänligen kontakta styrelsen snarast

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *