Ekensbergsvägen 118A info@raseglet1.se

INFORMATIONSBREV MAJ/JUNI 2016

Styrelsesammansättning
Vid årsstämman invaldes Patrik Jonsson, Anna Magne och Joakim Öberg som styrelseledamöter. Sven Albinsson och Marcela Contardo blev valda på två år 2015 och sitter kvar. Till suppleanter valdes Petter Alke och Anna Amigo, och till valberedning Jonas Widerberg och Peter Widerberg.

Du når styrelsen via epostadressen info@raseglet1.se eller genom att lämna ett brev i vår postlåda i entrén till Ekensbergsvägen 118.

Trädgårdsarbete

För tillfället finns ingen formell trädgårdsgrupp i föreningen. Har du ett intresse för trädgårdsarbete så mejla styrelsen. Svensk Markservice sköter numera våra gräsmattor, buskar och större planteringar men inget utesluter att också medlemmar kan hjälpa till på vissa ytor.

Bokningslista grillen

Nu finns en bokningslista för grillen och uteplatsen uppsatt i entrén till Ekensbergsvägen 118.

Gårdsstädning 29 maj

Gårdsstädningen kommer att äga rum söndagen den 29 maj. Det kommer att finnas en container för grovsopor i samband med städdagen där du kan slänga gamla möbler och dylikt men tänk på att byggavfall, elektronik och annat miljöfarligt avfall inte kan läggas i containern. Det finns en återvinningscentral i Sätra dit du får ta denna typ av avfall på egen hand. Tyvärr kommer vi inte att kunna sälja cyklar som planerat utan dessa måste förvaras ytterligare en period innan vi lagligen kan göra oss av med dem.

Hissen

Innan du felanmäler hissen så se till att det inte bara är grus eller smuts som gör att dörren inte går igen. Det blir kostsamt för föreningen med felanmälningar som görs i onödan.

Cykel- och barnvagnsrummen
Det är ont om plats i cykelrummen och många av er boenden hör av er till styrelsen med klagomål och funderingar. Tänk på att bara cyklar och barnvagnar ska förvaras i rummen. Motorfordon, cykeldelar eller andra föremål upptar tyvärr alldeles för stor plats. Rensning kommer precis som aviserats ske nu under städdagen så se till att märka din cykel med ditt namn och innevarande år (2016)!

Glad sommar önskar styrelsen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.